Κερατσίνι: Υπο έλεγχο η φωτιά – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξεσπάσει νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση πλησίον του Δημοτικού Σταδίου Κερατσινίου στον Πειραιά.

Στο σημείο επιχείρησαν 45 πυροσβέστες, 19 οχήματα, εθελοντές και 2 E/Π, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνέβαλαν και 2 υδροφόρες ΟΤΑ.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όπως δήλωσε στην εκπομπή UPDATE του ΕΡΤNews, ο δήμαρχος Κερατσινίου, Χρήστος Βρεττάκος, χάρη στην άμεση παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, η φωτιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Η φωτιά είναι κοντά στον οικιστικό ιστό, ωστόσο δεν απείλησε σπίτια, δήλωσε ο κ. Βρεττάκος, σημειώνοντας ότι είναι στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου, σχεδόν δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο, σε ένα λόφο με χαμηλή βλάστηση. Ο δήμαρχος Κερατσινίου ανέφερε ότι στην περιοχή υπήρχαν πολλά μπάζα και σπουπίδια.

Τέλος, ο κ. Βρεττάκος ανέφερε ότι στο σημείο συνεχίζουν να υπάρχουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά ότι όλα είναι καλά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος