Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα: Πρόταση του εισαγγελέα να γίνει δεκτή η αίτηση αναίρεσης της απόφασης

Συζητείται σήμερα η αίτηση αναίρεσης της απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για τις πλημμύρες στη Μάνδρα, από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Η αναίρεση της απόφασης αφορά και τους επτά κατηγορούμενους. Τους τέσσερις που αθωώθηκαν και τους τρεις που κρίθηκαν ένοχοι, αλλά απαλλάχθηκαν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Πρόταση του εισαγγελέα είναι να γίνει δεκτή η αίτηση αναίρεσης και να δικαστούν ξανά οι κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία από αμέλεια και την πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Με αφορμή τη συζήτηση της αναίρεσης, οι συγγενείς των θυμάτων απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος