Φλικ: «Ο Ολυμπιακός έχει καλή επίθεση, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αύριο»

Ο Γερμανός προπονητής, μίλησε εγκωμιαστικά για τον Ολυμπιακό, ενόψει της αναμέτρησης με τους “ερυθρόλευκους”, για τη League Phase του UEFA Champions League (21/10, 19:45 ΕΡΑ ΣΠΟΡ).

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται (21/10, 19:45, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) τον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική της League Phase του UEFA Champions League, με πολλές απουσίες, αφού ο Γερμανός προπονητής Χάνσι Φλικ, δεν μπορεί να υπολογίζει σε επτά ποδοσφαιριστές.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Μπαρτσελόνα:

«Ο Ολυμπιακός έχει καλή επίθεση. Τα στατιστικά λένε ότι είναι μια από τις καλύτερες επιθετικές ομάδες. Αρκεί να κοιτάξεις τον αγώνα εναντίον της Άρσεναλ, όπου είχαν πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση σε αυτές τις καταστάσεις. Έχουν καλούς παίκτες και ένα πλάνο για να παίξουν, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί τους».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ertsports.gr πατώντας εδώ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος