«Τροφές που θ’ αλλάξουν τον κόσμο»: Νέα ξένη σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ

Μπορεί η τροφή μας να αλλάξει τον κόσμο; Ο σεφ Ming Tan στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ που ξεκινά σήμερα στην ΕΡΤ2, ερευνά πώς η τροφή μπορεί να καταπολεμήσει την κατάθλιψη, το στρες και το άγχος, να μας κάνει πιο έξυπνους αλλά και να σώσει τον πλανήτη

Ο κόσμος χρειάζεται σωτηρία. Έχουμε την κλιματική κρίση. Μια πανδημία που μαίνεται, μια επιδημία ψυχικής υγείας. Διχασμένες κοινωνίες. Ο σεφ Ming Tan διερευνά αν τα τρόφιμα θα μπορούσαν να είναι η απάντηση για τον μετριασμό αυτών των κρίσεων, στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Τροφές που θ’ αλλάξουν τον κόσμο», που θα προβληθεί αυτήν την εβδομάδα σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ.

«Τροφές που θ’ αλλάξουν τον κόσμο»: Νέα ξένη σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ

Συγκεκριμένα, από σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 κάθε βράδυ στις 21:00 θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ2 η ξένη σειρά ντοκιμαντέρ «Τροφές που θ’ αλλάξουν τον κόσμο» (FOOD TO CHANGE THE WORLD), που θα είναι επίσης διαθέσιμη για θέαση και στην πλατφόρμα της ΕΡΤ, ERTFLIX.

«Τροφές που θ’ αλλάξουν τον κόσμο»: Νέα ξένη σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ

Ο σεφ Ming Tan ανακαλύπτει τα τελευταία food hacks, εκπληκτικές δίαιτες, εφευρέσεις και λύσεις και εξετάζει τις δυνατότητές τους να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

Οπλισμένος με την εμπειρία και τις γνώσεις μιας ολόκληρης ζωής στο θέμα του φαγητού, ερευνά τα πάντα, από την τροφή για τον εγκέφαλο και την τροφή ως φάρμακο, μέχρι την τροφή για τη διάσωση του πλανήτη και την τροφή ως κοινότητα.

«Τροφές που θ’ αλλάξουν τον κόσμο»: Νέα ξένη σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ

Με τη βοήθεια ειδικών σε θέματα διατροφής και υγείας, εξετάζει τάσεις όπως η θεραπεία της θλίψης και της κατάθλιψης μέσω της διατροφής και ο τρόπος με τον οποίο τα τρόφιμα βοηθούν στη διαχείριση χρόνιων ασθενειών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος