Apple: Φήμες ότι φέρνει νέες έξυπνες συσκευές με αναδιπλούμενη οθόνη

Έντονες είναι οι φήμες, ότι ένας εκ των τεχνολογικών κολοσσών, η Apple, σχεδιάζει να ακολουθήσει τις Samsung και Huawei στο κομμάτι των αναδιπλούμενων συσκευών.

Συγκεκριμένα, την πληροφορία ότι η Apple φέρεται να δοκιμάζει την εφαρμογή έγχρωμης οθόνης τεχνολογίας E Ink σαν εξωτερική επιφάνεια για μια αναδιπλούμενη συσκευή που βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ανέφερε ο αναλυτής της TFI Asset Management, Ming-Chi Kuo, θεωρούμενος ως ειδικός στις «προβλέψεις» των κινήσεων που κάνει η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος διατηρεί ένα ρεκόρ επιτυχημένων προβλέψεων, κυρίως επειδή διαθέτει έγκυρες πηγές σε όλο το μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας που χρησιμοποιεί η Apple, ήτοι στις εταιρείες που προμηθεύουν την Apple με υλικά και εξαρτήματα.

Σημειώνεται ότι οι περισσότερες αναδιπλούμενες συσκευές μεγέθους tablet, συνδυάζουν μία μεγάλη, εσωτερική οθόνη με μία μικρότερη εξωτερική που εξυπηρετεί στον γρήγορο έλεγχο ειδοποιήσεων.

Το Bloomberg πάντως, υποστηρίζει σε δημοσίευμά του ότι η Apple είναι πιθανόν να ετοιμάζει μία επιπλέον συσκευή, με ακόμα πιο μεγάλη αναδιπλούμενη συσκευή στις 20 ίντσες, η οποία ενδέχεται να είναι έτοιμη και να κυκλοφορήσει το 2026.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος