Αλλαγές στο Instagram: Έρχονται νέες ειδοποιήσεις μετά τα προβλήματα – Πώς θα λειτουργούν και σε τι θα χρησιμεύουν

Δοκιμές με ειδοποιήσεις για προβλήματα φαίνεται ότι δρομολογεί το Instagram, σε συνέχεια των διαδοχικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα, από κοινού με πολλές άλλες ακόμα εφαρμογές του Facebook.

Συγκεκριμένα, η δοκιμή της δημοφιλούς πλατφόρμας αφορά σε ειδοποιήσεις στη ροή του χρήστη, οι οποίες θα τον ενημερώνουν ότι υπάρχει διακοπή λειτουργίας της πλατφόρμας ή ότι αυτή αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό ζήτημα.

Σε πρώτη φάση, ανακοινώθηκε ότι αυτό θα γίνει στις ΗΠΑ, για λίγους μήνες. Εφόσον όμως η πλατφόρμα συμπεράνει ότι τέτοιες ειδοποιήσεις «έχουν νόημα», τότε θα επεκταθούν και σε περισσότερους χρήστες.

Όπως εξηγήθηκε, η απόφαση αυτή ελήφθη διότι σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα στην πλατφόρμα, μπορεί κάποιοι χρήστες να πιστεύουν ότι το ζήτημα αφορά τον δικό τους λογαριασμό και σχετίζεται με τις αναρτήσεις τους.

Account Status

Επιπλέον, το Instagram προχωρά σε μία ακόμη αλλαγή, με ένα νέο εργαλείο ονόματι Account Status. Εκεί, ο χρήστης θα μπορεί να ενημερωθεί τι συμβαίνει τόσο με τον λογαριασμό του, όσο και με τη διανομή περιεχομένου.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης πιστεύει ότι η εφαρμογή έχει κάνει ένα λάθος, σε ότι αφορά λ.χ. την αξιολόγηση αυτού που «ανέβασε», θα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει επαναξιολόγηση, πατώντας το «Request a Review» απευθείας από το Account Status.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος