H AstraZeneca αρχίζει πάλι τις δοκιμές του πειραματικού της εμβολίου – Διστακτικές ακόμα οι ΗΠΑ

H AstraZeneca ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε κλινικές δοκιμές του πειραματικού εμβολίου της κατά της Covid-19 στην Ιαπωνία, και δήλωσε ότι συνομιλεί με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές ώστε να ξαναρχίσουν οι δοκιμές του εμβολίου και στις ΗΠΑ.Οι δοκιμές του πειραματικού εμβολίου της AstraZeneca κατά του νέου κορονοϊού σε διάφορες χώρες του κόσμου διακόπηκαν τον περασμένο μήνα μετά την εμφάνιση ανεξήγητης ασθένειας σε έναν μετέχοντα. Παρόλο που στις περισσότερες χώρες οι δοκιμές άρχισαν πάλι, στις ΗΠΑ βρίσκονται ακόμα σε παύση, καθώς οι ρυθμιστικές αρχές –εκεί- διεύρυναν την έρευνά τους.

Η βρετανική φαρμακευτική εταιρεία ανακοίνωσε ότι η δοκιμή πρώτου προς μέσου σταδίου του πειραματικού της εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού ξανάρχισε στην Ιαπωνία έπειτα από διαβουλεύσεις που είχε με τις εθνικές ρυθμιστικές αρχές, την Japanese Pharmaceuticals και την Medical Devices Agency.

Οι δοκιμές του πειραματικού –αυτού- εμβολίου έχουν ξαναρχίσει τόσο στη Βρετανία όσο και στις Βραζιλία, Νότια Αφρική και Ινδία.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος