“Ψάρεψαν” στον εθελοντικό καθαρισμό 132 κιλά σκουπίδια και ένα μπουφάν

Εκτός από κάθε είδους μέταλλο και πλαστικά, ο βυθός φαίνεται να “προσφέρει” τη δυνατότητα ενίσχυσης της γκαρνταρόμπας, όσων ασχολούνται με τον εθελοντικό καθαρισμό. Φροντίζουν άλλωστε γι’ αυτό, όσοι πετάνε στη θάλασσα, ό,τι σκεφτούν, χωρίς να υπολογίσουν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

“Ψάρεψαν” στον εθελοντικό καθαρισμό 132 κιλά σκουπίδια και ένα μπουφάνΌπως αναφέρει ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου / Loutraki Dive Club, στην απολογιστική του ανακοίνωση από τον εθελοντικό καθαρισμό που πραγματοποίησε στις 18/07/2020 στο Λιμάνι του Άσσου Κορινθίας: “Σε συνεργασία με την ομάδα Beach Cleaning καθαρίσαμε το βυθό στον Άσσο.

Ανελκύθηκαν από το βυθό κατά προσέγγιση 132 κιλά: ελαστικά, κουτάκια αλουμινίου, πλαστικά μπουκάλια, ένα μπουφάν, σίδερα κλπ.

“Ψάρεψαν” στον εθελοντικό καθαρισμό 132 κιλά σκουπίδια και ένα μπουφάνΑπό την προβλήτα και το περιβάλλοντα χώρο μαζεύτηκαν από τους εθελοντές αρκετές σακούλες σκουπιδιών.

“Ψάρεψαν” στον εθελοντικό καθαρισμό 132 κιλά σκουπίδια και ένα μπουφάνΗ ομάδα μας απαρτιζόταν από 5 δύτες και 9 στην ξηρά. Ευχαριστούμε τους Beach cleaning για την πρόσκληση την συνεργασία και την φιλοξενία και όλους τους συμμετέχοντες!

Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε Σεβόμαστε το περιβάλλον. Σταματάμε να ρυπαίνουμε!!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας , ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας !!!!”.

Σχετική είδηση: Το ert.gr παρουσιάζει τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου / Loutraki Dive Club

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος