Ποδαρικό στο νέο έτος με εθελοντικό καθαρισμό έκανε ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου / Loutraki Dive Club, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στους “Καταρράκτες” στο Λουτράκι.
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: “Απολογισμός κατάδυσης 42 κιλά ή 325 αντικείμενα! Σχοινιά, πετονιές, πολλά κουτάκια αλουμινίου, συσκευασίες φαγητού, συσκευασίες δολώματος, πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, κλπ… μία από τα ίδια δηλαδή….. Είναι πολύ μεγάλος ο κόπος για μερικούς να μαζέψουν τα σκουπίδια τους (που η πλειονότητά τους είναι ανακυκλώσιμα υλικά) και τα τα πετάξουν στον κάδο!!!! Η ομάδα μας απαρτιζόταν από 3 δύτες και 5 στην ξηρά. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες! Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε Σεβόμαστε το περιβάλλον. Σταματάμε να ρυπαίνουμε !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας , ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας!!!!”.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος