Tην Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, παράλληλα με 16 ευρωπαϊκές χώρες, θα διεξαχθεί, για 11η χρονιά στο Ζάππειο, ο αγώνας Greece Race for the Cure με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού και την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ενδυνάμωση των ασθενών.
H διοργάνωση Greece Race for the Cure είναι αγώνας δρόμου 5 χιλ. και περίπατος 2 χιλ. που πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού«Άλμα Ζωής», σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen.
Στο πλαίσιο του Greece Race for the Cure πραγματοποιούνται πολλές παράλληλες δράσεις, τόσο κατά την ημέρα του αγώνα, όσο και το Σάββατο πριν από αυτόν, μετατρέποντας τη διοργάνωση σε μία γιορτή ζωής.
Από τα καθαρά έσοδα του αγώνα χρηματοδοτούνται κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».
Περισσότερη πληροφόρηση μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα των διοργανωτών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος