Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις στο “Ερρίκος Ντυνάν”

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, που είναι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, το νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” προσφέρει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και ειδικό πακέτο διαγνωστικών εξετάσεων, με πλήρη κάλυψη του ασφαλιστικού φορέα (ΕΟΠΥΥ).

Ειδικότερα, την εβδομάδα από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου, τα Καρδιολογικά Τμήματα του Νοσοκομείου κατάρτισαν και προσφέρουν – κατόπιν ραντεβού – πρόγραμμα εξετάσεων που καλύπτει όλο το φάσμα του καρδιολογικού ελέγχου.

Παρέχεται σε κάθε ενδιαφερόμενο δωρεάν κλινική εξέταση από εξειδικευμένους καρδιολόγους, καθώς και δωρεάν ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Όσοι συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, προκειμένου να έχουν μια ολοκληρωμένη διαγνωστική εξέταση, θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε αιματολογικό έλεγχο (Γενική Αίματος – Σάκχαρο – Ουρία- κρεατινίνη – LDL -HDL – ολική χοληστερόλη – SGPT – SGΟT).

Σε αντίθετη περίπτωση μπορούν να κάνουν τις απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις κατά την επίσκεψή τους στο ΕΝΗC, με χρήση του ασφαλιστικού φορέα τους (ΕΟΠΥΥ), χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Επιπλέον, εάν προκύψουν περαιτέρω ενδείξεις από τον κλινικό καρδιολογικό έλεγχο, οι εξεταζόμενοι στο ΕΝΗC θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε Τεστ Κοπώσεως και Triplex Καρδιάς, χωρίς ιδία συμμετοχή, με τη χρήση του ασφαλιστικού τους φορέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού κατά τις ώρες 8:00 – 15:00 από Δευτέρα 21/9 έως και Παρασκευή 25/9 στα τηλέφωνα: 210-6972142, 210-6979272 και στο τηλεφωνικό κέντρο 210-6972000.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος