Υπόθεση Πάτρας: Τα εγκλήματα τελούνται με πράξεις και με παραλείψεις – Να οδηγηθεί η υπόθεση σε δίκη, λέει ο Δ. Πάκος (video)

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και την συμπληρωματική κατάθεση που θα δώσει η 33χρονη μητέρα που διώκεται για την ανθρωκτονία της Τζωρτζίνας και θεωρείται ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας μίλησε στην ΕΡΤ ο Δημοσθένης Πάκος εκφράζοντας την άποψη ότι η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί το ταχύτερο δυνατό στο ακροατήριο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» σχολίασε τις εξελίξεις μετά το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα λέγοντας ότι «πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις ανακριτικές αρχές και στην αστυνομία που κάνει την προανάκριση που θα έχει όσο καλύτερα ολοκληρωμένη τη δικογραφία ώστε όταν οδηγηθεί στο δικαστήριο, να πέσει φως στο τι έχει γίνει».

Στη δίκη μπορεί να αποκαλυφθούν νέα στοιχεία

Πρόσθεσε, επίσης, ότι «τα εγκλήματα τελούνται και με πράξεις και με παραλείψεις». Ο κ.  Πάκος δήλωσε στην ΕΡΤ ότι «όταν εξελιχθεί μια δίκη μπορεί στη διάρκειά της να αποκαλυφθούν στοιχεία και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και άλλοι άνθρωποι, είτε για πράξεις είτε για παραλείψεις».

Η κατηγορούμενη μητέρα καλείται από τους δύο εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση ως ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων και πρόκειται να δώσει ανωμοτί κατάθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μιχάλη Βασιλάκη, από την Πάτρα, η 18η Ορκωτή ανακρίτρια ολοκλήρωσε τη διαδικασία των ερευνών για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και σύντομα το πόρισμά της θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα για να προτείνει την παραπομπή ή όχι της κατηγορούμενης σε δίκη.

Όπως ανέφερε την Τετάρτη (29/6) έγινε συζήτηση στο Ειρηνοδικείο Πατρών για την αποσφράγιση της οικίας της 69χρονης σπιτονοικοκυράς ενώ για τα αίτια θανάτου της η αστυνομία διενεργεί έρευνες.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Βασιλάκης | Από τις Έξι | ΕΡΤ

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος