Υπόθεση Πάτρας: Συνεχίζεται η κατάθεση της παιδοχειρουργού για τον θάνατο της 9χρονης – «Πιο συναισθηματικός ο πατέρας»

Γιατροί και νοσηλευτές από το νοσοκομείο του Ρίου συνεχίζουν να καταθέτουν και σήμερα (03.05.2023) στο Μικτό Ορκωτό στη δίκη της 34χρονης κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρώσει την κατάθεσή της η παιδοχειρουργός και εντατικολόγος, η οποία κατέθετε χτες για αρκετή ώρα και έπειτα η νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο του Ρίου, όπου εκεί νοσηλεύθηκε το 9χρονο κορίτσι για αρκετό χρονικό διάστημα.

Στην χθεσινή της κατάθεση, η παιδοχειρουργός περιέγραψε όλες τις ιατρικές ενέργειες οι οποίες έγιναν από την στιγμή που το 9χρονο κοριτσάκι μπήκε στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου στο Ρίο.

Σε ερωτήσεις σχετικά με την κατηγορούμενη, είπε πως η 34χρονη ήταν πιο «ψυχρή» σε σύγκριση με τον πιο «συναισθηματικό» πατέρα. Πρόσθεσε πως ο πατέρας έκανε επίσης περισσότερες ερωτήσεις στους γιατρούς, από ότι η κατηγορούμενη.

Υπενθυμίζεται πως ολόκληρο τον μήνα, είναι προγραμματισμένες πολλές ακόμα συνεδριάσεις του δικαστηρίου για την υπόθεση της Πάτρας.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος