Υπόθεση ντράμερ: «Oι πέντε νέες καταγγελίες δεν είναι οι τελευταίες»

Αντιμέτωπος με πέντε νέες καταγγελίες γυναικών για βιασμό όταν ήταν ανήλικες, βρίσκεται γνωστός ντράμερ, ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Οι πέντε καταγγελίες δε σχετίζονται μεταξύ τους, αναφέρονται σε διαφορετικά περιστατικά και διαφορετικές χρονολογίες. Περιγράφουν πώς κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο άντρα, όταν οι περισσότερες ήταν κάτω των 12 ετών. Οι 5 γυναίκες δίνουν ονόματα και άλλων κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν για κατάθεση.
Ο 70χρονος σήμερα ντράμερ μετρά ήδη μια πρωτόδικη καταδίκη για αποπλάνηση ανήλικου κοριτσιού το 2013, με ποινή κάθειρξης 12 ετών. Η  εκδίκαση αυτής της υπόθεσης στο Εφετείο θα γίνει στις 11 Απριλίου.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος – εγκληματολόγος Πάνος Παπαϊωάννου στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» υπάρχουν καταρχήν πέντε νέες καταγγελίες οι οποίες επικαλούνται και μαρτυρίες για ακόμα περισσότερες και το κεντρικό ζήτημα είναι ότι τα θύματα αυτών των υποθέσεων που είναι πολλαπλές σε διαφορετικούς τόπους και μέσα σε διάρκεια χρόνων χρειάζονται την ένθερμη στήριξη κυρίως των μέσων και της κοινωνίας γιατί δεν είναι εύκολο ένα θύμα το οποίο έχει υποστεί σε ηλικία κάτω των 12 ετών, σε ηλικία των 11 ετών, σε ηλικία 8 ετών, 13 ετών αυτά, ανάλογα ή και χειρότερα από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας».

Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι αυτές οι πέντε καταγγελίες δεν είναι οι τελευταίες κι ότι υπάρχουν κι άλλες που μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα λάβουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. «Σας αναφέρω πέντε καταρχήν και σας λέω ότι υπάρχουν ονόματα, στοιχεία, περιστάσεις, άνθρωποι, τόποι και τρόποι τέλεσης που αφορούν πολύ περισσότερα» σημείωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος