Νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση για πρώην ντράμερ γνωστού συγκροτήματος

Ακόμη πέντε γυναίκες προχώρησαν στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του ντράμερ γνωστού ελληνικού ροκ συγκροτήματος, την οποία θα εξετάσει άμεσα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυση οι γυναίκες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν εκείνες ήταν ανήλικες στην πλειοψηφία τους καρτών των 12 ετών.Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι γυναίκες δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά αναφέρονται σε διαφορετικά πραγματικά περιστατικά, διαφορετικές χρονολογίες και διαφορετικούς τόπους. Φαίνεται δε, πως αυτή η μηνυτήρια αναφορά είναι μόνο η αρχή, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 5 γυναίκες αναφέρουν ονόματα και γεγονότα και άλλων κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν στο πλαίσιο της έρευνας που θα διεξαχθεί. «Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Παν. Παπαϊωάννου, και επισημαίνει: «καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».
 
Ο γνωστός ντράμερ έχει ήδη καταδικαστεί πρωτόδικα για το βιασμό ενός 8χρονου κοριτσιού. Η δίκη σε δεύτερο βαθμό έχει διακοπεί για τον Απρίλιο. 
Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος