Υπόθεση 12χρονης: Συνεχίζεται η δίκη με την αγόρευση των δικηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας – Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο

Συνεχίζεται από τις 9 το πρωί στη δίκη για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης, στον Κολωνό με την αγόρευση των δικηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. 

Έξω από την είσοδο του Εφετείου στην οδό Λουκάρεως, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα με πανό και φωνάζοντας συνθήματα, ζητούν την καταδίκη του 55χρονου, αντιδρώντας στην απαλλακτική εισαγγελική πρόταση για τον βασικό κατηγορούμενο, όσον αφορά τον βιασμό, λόγω αμφιβολιών, αλλα και για τη μετατροπή της μαστροπείας σε διευκόλυνση ανηλίκου να εκδίδεται.


Το ζήτημα προκάλεσε οξεία αντιπαράθεση και στη Βουλή, όπου τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι δημιουργεί κλίμα ατιμωρησίας. Πρέπει να σεβόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη, τόνισε, ο υπουργός Γιώργος Φλωρίδης.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Κολωνού: Οι προϋποθέσεις για τον ποινικό χαρακτηρισμό της πράξης του βιασμού – Αντιδράσεις και σκληρή αντιπαράθεση στη Βουλή

Υπόθεση Κολωνού: Μαζικές πορείες μετά από την εισαγγελική πρόταση απαλλαγής για τον βασικό κατηγορούμενο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος