Υπόθεση 12χρονης – Κολωνός: Προσήλθε στη ΓΑΔΑ 54χρονος που ταυτοποιήθηκε για συνομιλίες με την ανήλικη μέσω της εφαρμογής

Ένα ακόμη άτομο, ηλικίας 54 ετών, προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και είπε ότι συνομιλούσε με το προφίλ του ανήλικου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άνδρας ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί προσήλθε χθες το απόγευμα και ανέφερε ότι την περασμένη άνοιξη του συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής , με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν έχει συναντηθεί με το κορίτσι απο κοντά.

Ο 54χρονος, αφού εξετάστηκε ενόρκως παρέδωσε το κινητό του για έρευνα και  αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Σημειώνεται ότι αναμένονται 3 ως 7 άτομα εντάλματα σύλληψης σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας, ενώ στην Ειδική Διεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων προσέρχεται για τέταρτη κατάθεση η 12χρονη η οποία θα κληθεί να αναγνωρίσει άτομα που έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία. Τα ονόματά τους πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Από τα 10 άτομα που είχαν παρουσιαστεί αυτοβούλως το τελευταίο διάστημα υποστηρίζοντας ότι είχαν μόνο διαδικτυακή επικοινωνία με την ιστοσελίδα του 53χρονου Ηλία Μίχου, υπάρχουν στοιχεία για συνάντηση τουλάχιστον τριών υπόπτων με το ανήλικο κορίτσι. Τα στοιχεία έχουν διαβιβαστεί σε εισαγγελέα και ανακριτή όπως και στοιχεία και για έτερα πρόσωπα τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί και παραμένουν άφαντα, ενώ η ΕΛΑΣ είναι κοντά στην ταυτοποίηση και σύλληψη του φερόμενου ως μαστροπού με την κωδική ονομασία «Μιχάλης», ο οποίος φέρεται να εξέδιδε το παιδί σε οίκο ανοχής με τη συνεργασία του προφυλακισμένου Ηλία Μίχου.

Έως τώρα, οι συλλήψεις για την υπόθεση ανέρχονται σε έξι.

Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα της 37χρονης μητέρας, αναμένονται από την ψηφιακή εξέταση του κινητού της προφυλακισθείσας.

Ρεπορτάζ Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος