Υπάρχουν πάρα πολλά κενά στην υπόθεση της Πάτρας – Τι καταγγέλλει ο Α. Λύτρας (video)

Στις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αναφέρθηκε στην ΕΡΤ ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος στον οποίο είχε απευθυνθεί για να αναλάβει την εκπροσώπισή της η 33χρονη μητέρα που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Έχει καθυστερήσει πάρα πολύ αυτή η υπόθεση» δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Λύτρας τονίζοντας ότι «γι’ αυτή την υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά».

Αναφερόμενος στις νέες τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται τις προσεχείς ημέρες να ανακοινωθούν επισήμανε ότι «θα πρέπει να δούμε αν θα αμφισβητηθούν και το ποιες θα είναι οι διαφορές».

Μιλώντας για την κατηγορούμενη η οποία είχε ζητήσει τη νομική συνδρομή του για τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών της οικογένειας, είπε ότι «δεν μπορούσε να βρεθεί αιτία θανάτου. Οι ειδικοί που είχα έρθει σε επαφή μου είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου».

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας μπορεί να μη διαλευκανθούν ποτέ καθώς όπως υποστήριξε «δεν μπορούσε να βρεθεί αιτία θανάτου για τα δύο παιδιά».

Απαντώντας για το αν υπάρχει κίνδυνος να χαθούν κρίσιμα στοιχεία για την υπόθεση, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που παρατηρείται στις έρευνες των Αρχών και τις ανακοινώσεις των ιατροδικαστών, ο κ. Λύτρας απάντησε κατηγορηματικά όχι.

Ο γνωστός ποινικολόγος καταδίκασε ωστόσο την στάση των αστυνομικών αρχών στην Πάτρα που δεν φρόντισαν να σφραγίσουν εγκαίρως το σπίτι της σπιτονοικοκυράς, επιτρέποντας σε αγνώστους να έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος