YouSmile Awards: Βραβεία για μαθητές που εμπνέουν και βοηθούν άλλα παιδιά (video)

Για πέμπτη χρονιά πραγματοποιούνται τα YouSmile Awards μια πρωτοβουλία από το Χαμόγελο του Παιδιού, που ως βασική αποστολή έχει την ενθάρρυνση και υποστήριξη των εθελοντικών πρωτοβουλιών και ενεργειών μαθητών. Η συντονίστρια του Ευρωπαΐκού μαθητικού εθελοντικού δικτύου YouSmile του οργανισμού, κα Ράνια Παπαδοπούλου μαζί με δύο παιδιά που συμμετείχαν στη δράση μοιράστηκαν την όμορφη εμπειρία τους στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις Έξι».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των δράσεων/πρωτοβουλιών μαθητών και μαθητριών από όλη την Ελλάδα που, σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο, είχαν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό τους περίγυρο και ενέπνευσαν άλλα παιδιά ή ενήλικες. Το φετινό μήνυμα είναι «Ποτέ δεν είσαι πολύ μικρός, για να αλλάξεις τον κόσμο».

Οι συμμετοχές φέτος, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και του συνακόλουθου κλείσιμο των σχολείων, έφτασαν στις 6.220 από 122 σχολεία! Στα πέντε χρόνια διεξαγωγής των YouSmile Awards έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 23.000 μαθητές από 350 σχολεία. Η ανάδειξη των 10 βραβευθέντων έγινε μετά από ψηφοφορία των μαθητών-εθελοντών του YouSmile!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος