Βίντεο ντοκουμέντο με τον φερόμενο βιαστή με το τατουάζ: Επίθεση σε γυναίκα που κατάφερε και ξέφυγε (video)

Array

Στην υπόθεση του φερόμενου ως βιαστή στο Παλαιό Φάληρο, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο απεικονίζει την πρώτη επίθεσή του σε βάρος μίας νεαρής γυναίκας. Οι αρχές βρίσκονται στα ίχνη του και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο φερόμενος βιαστής με το χαρακτηριστικό «τατουάζ» στο δεξί χέρι, ανοίγει την πίσω αριστερή πόρτα του αυτοκινήτου που οδηγεί κοπέλα, ενώ είναι σταματημένη στο φανάρι, και μπαίνει μέσα. Την απειλεί και της λέει να οδηγήσει προς ένα οικόπεδο, με στόχο να ασελγήσει σε βάρος της. 

Η ώρα, όπως φαίνεται στο νέο βίντεο ντοκουμέντο, είναι 02.52 ξημερώματα της Τετάρτης.

Το φανάρι γίνεται πράσινο και η οδηγός παρά το σοκ, βρίσκει την ψυχραιμία και αντί να ακολουθήσει τις εντολές του, 2 λεπτά μετά, στις 02.54 σταματάει μπροστά σε κατάστημα στη Λεωφόρο Αμφιθέας, κατεβάζει τα παράθυρα και καλεί σε βοήθεια.

Θαμώνες και υπάλληλοι του καταστήματος σπεύδουν προκειμένου να δουν τι συμβαίνει, ενώ ο δράστης προλαβαίνει και τρέπεται σε φυγή, αναζητώντας το επόμενο θύμα του.

Μία ώρα περίπου μετά, εντοπίζει την 34χρονη, στη στάση της Αγίας Σκέπης και αφού την οδηγεί με τη βία σε κοντινό παρκάκι, πραγματοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας, καταθέσεις αλλά και την περιγραφή του.

Πρόκειται για ένα άνδρα γύρω στα 40, πέρίπου 1,65-1,70, εύσωμο, κοντοκουρεμένο με καστανά μαλλιά και λευκή επιδερμίδα ενώ στο δεξί χέρι έχει τατουάζ σε σχήμα βραχιολιού με δύο γραμμές , η μία πιο φαρδιά από την άλλη.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, φαίνεται να έχουν φτάσει στα ίχνη του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για κάτοικο της ευρύτερης περιοχής ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τους δρόμους και τα στενά, με τον εντοπισμό του, να θεωρείται θέμα χρόνου.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Σχετικό Άρθρο: Ο βιαστής με το τατουάζ: Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού που κατήγγειλε δεύτερη γυναίκα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος