Ο βιαστής με το τατουάζ: Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού που κατήγγειλε δεύτερη γυναίκα

Array

Σαρωτικές οι έρευνες στο Παλαιό Φάληρο για τον εντοπισμό του άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε 34χρονη για βιασμό, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του φερόμενου ως δράστη, ενώ σεξουαλική επίθεση- στην ίδια περιοχή – κατήγγειλε άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

H σοκαριστική απόπειρα βιασμού της 24χρονης 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν ξημερώματα Κυριακής. Το ρολόι της κάμερας ασφαλείας έδειχνε 1 παρά 4 πρώτα λεπτά. Ένας άνδρας με τζην παντελόνι, φούτερ και άσπρα αθλητικά παπούτσια τρέχει να ξεφύγει. Λίγα μέτρα πιο πέρα, ένα ΙΧ σταματά στην είσοδο ταχυφαγείου με τα«αλάρμ» στο αμάξι αναμμένα. Ένα νεαρό κορίτσι βγαίνει από την πόρτα του οδηγού και σωριάζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων, που εκείνη την ώρα αποχωρούν από το κατάστημα. Μια νεαρή γυναίκα τη βοηθάει να σηκωθεί. Το νεαρό κορίτσι είναι σε σοκ. Είναι η 24χρονη που όπως κατήγγειλε, ξέφυγε την τελευταία στιγμή από το βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

Όπως φέρεται να κατέθεσε στις αρχές, ένας άνδρας όρμησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου της, ενώ βρισκόταν σταματημένη στο φανάρι της Λ. Αμφιθέας, την απείλησε με μεταλλικό αντικείμενο και της ζήτησε να οδηγήσει ως ένα απόμερο παρκάκι. Η νεαρή, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, όταν είδε στη διαδρομή της το ταχυφαγείο που διανυκτέρευε, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητό της και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η περιγραφή του φερόμενου ως δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη έδωσε την ίδια περιγραφή δράστη με αυτή της 34χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε 3 ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή από άγνωστο.

Μιλάει καλά ελληνικά, είναι μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος και διέκρινε και αυτή το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του μπράτσο.

Η 24χρονη φέρεται να είπε ότι ο δράστης φορούσε φούτερ και λευκά παπούτσια, ενώ η 34χρονη μίλησε για σκούρα ρούχα και μαύρα αθλητικά. Οι αρχές, εκτιμούν ότι ο δράστης μπορεί στο 3ωρο που μεσολάβησε, από την πρώτη στη δεύτερη επίθεση, να άλλαξε αμφίεση για να μην αναγνωρίζεται.

ΕΛ.ΑΣ.: Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του φερόμενου ως δράστη

Η άτυχη κοπέλα αμέσως μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά πως αποτελεί θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του δράστη.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου  |Επιμέλεια: Άννα Βλαχοπαναγιώτη |ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος