Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στην πλατεία της Ν. Σμύρνης

Array

Σοκαριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή όταν ο μασκοφόρος της Ν. Σμύρνης πλησιάζει πελάτες σε καφέ της πλατείας και ανοίγει πυρ.

Από τη μαφιόζικη επίθεση, δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 41 και 44 ετών έχασαν τη ζωή τους και μια 31χρονη Ελληνίδα, που καθόταν σε διπλανό τραπέζι, τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται στον “Ερυθρό Σταυρό”.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21:30 της Κυριακής (18/12), όταν εμφανίστηκε έξω από το μαγαζί ένας μαυροντυμένος άνδρας, που φορούσε χειρουργική μάσκα, ο οποίος πήγε στο τραπέζι που καθόντουσαν τα δύο θύματα και ξαφνικά έβγαλε ένα πιστόλι και άρχισε να τους πυροβολεί. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πεζός.

Ο 41χρονος έχασε την ζωή του επί τόπου, ενώ ο 44χρονος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας νεκρός, ήταν μπράβος στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος