Βιασμός 14χρονης: Προφυλακιστέοι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος και ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού

Απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της 31ης Ανακρίτριας οι τρεις κατηγορούμενοι για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 14χρονης φιλοξενούμενης σε δομή προστασίας

Απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της 31ης Ανακρίτριας οι τρεις κατηγορούμενοι για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 14χρονης φιλοξενούμενης σε δομή προστασίας κοριτσιών στη Νέα Σμύρνη.

Οι δύο εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι. Για τον 24χρονο, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν βρέθηκε ποτέ σε συνάντηση με το παιδί, φαίνεται η ίδια η 14χρονη σε κατάθεση της να τον έχει βγάλει εκτός εγκληματικής συμπεριφοράς.

Συγκεκριμένα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 30χρονος, φερόμενος ως “εγκέφαλος” του κυκλώματος μαστροπείας και ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος είχε καταγγείλει τις συνθήκες της δομής και εν συνεχεία είχε αναιρέσει τα καταγγελλόμενα του. Οι δύο προφυλακιστέοι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν στις απολογίες τους όσα τους αποδίδονται στο κατηγορητήριο και φέρονται να υποστηρίζουν πως δεν είχαν σεξουαλική επαφή με την μαθήτρια.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος και του αποδίδεται η κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης η 14χρονη γνώρισε αρχικά τον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος είναι 29 ετών και πατέρας ανήλικων παιδιών, ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε την εκπόρνευσή της. Μαζί με τον 29χρονο απολογούνται ένας 24χρονος και ένας 25χρονος οι οποίοι φέρονται να βρέθηκαν με το παιδί σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Εκεί έγινε καταγραφή σε βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού, υλικό που φέρεται να έχει εντοπιστεί στο κινητό ενός εκ των κατηγορουμένων.

Το κορίτσι φαίνεται να έφευγε και να επέστρεφε στην δομή που την φιλοξενούσε, με αναφορές για τουλάχιστον 50 τέτοια περιστατικά και τις εκτιμήσεις των αρχών να αναφέρουν ότι ενδέχεται κάθε απουσία της ανήλικης από την δομή να σηματοδοτεί «ένα ραντεβού κακοποίησης της».

Τα στοιχεία θα ερευνηθούν από την δικαστική έρευνα ώστε μεταξύ άλλων να προσδιοριστεί το εύρος της υπόθεσης, ο χρόνος εκκίνησης των πράξεων σε βάρος της ανήλικης αλλά και να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν.

Η έρευνα των αρχών εκτιμάται ότι θα αποκαλύψει αν η 14χρονη ήταν το μοναδικό κορίτσι που παρασύρθηκε από τον 29χρονο μαστροπό ή αν η υπόθεση αφορά την δράση μεγάλου κυκλώματος με θύματα ευάλωτα παιδιά.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος