Βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη 34χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση

Ακόμα μία σύλληψη 34χρονου άνδρα σημειώθηκε για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Πρόκειται για την  σύλληψη που σχετίζεται με την υπόθεση καθώς ήδη στα χέρια των Αρχών βρίσκονται 5 άνδρες αλλά και η μητέρα του παιδιού.

O 34χρονος, που εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον Eισαγγελέα.

Παράλληλα, άλλοι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εμφανίστηκαν αυτοβούλως στις αρχές και κατέθεσαν ότι είχαν επικοινωνία μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με πρόσωπο που εμφανιζόταν ως το δωδεκάχρονο κορίτσι, δεν προχώρησαν όμως -κατά τα λεγόμενά τους- σε οτιδήποτε περισσότερο. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα κινητά τηλέφωνά τους, που θα παραδοθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και οι άντρες αποχώρησαν.

Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος υπάλληλος νοσοκομείου

Νωρίτερα, με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου της Αττικής, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της υπόθεσης για τον βιασμό και της εκπόρνευση της 12χρονης. Όπως ανακοινώθηκε κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυση του.

Πρόκειται για τον 36χρονο που συνελήφθη χθες για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, ο οποίος πρόκειται να πάρει αύριο νέα προθεσμία για να απολογηθεί για την υπόθεση.

Τις τελευταίες 48 ώρες έχουν γίνει τρεις συλλήψεις ανδρών που κακοποίησαν σεξουαλικά το κορίτσι, ενώ από την πρώτη στιγμή έχουν συλληφθεί ο 53χρονος, Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος, Γιάννης Σοφιανίδης. Στη φυλακή βρίσκεται και η μητέρα της ανήλικης για μαστροπεία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος