Κολωνός – Υπόθεση 12χρονης: Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος, τη Δευτέρα στον Ανακριτή – Θέμα χρόνου 4 νέα εντάλματα συλλήψεων

Array

Στον ανακριτή υπηρεσίας οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής, ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Έλαβε προθεσμία για να εμφανιστεί αύριο Δευτέρα 17/10 στον Ανακριτή. Σύμφωνα με το δικηγόρο του θα λάβει αύριο τα αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητησει νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο ίδιος σύμφωνα με τον εντολέα του αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι δεν συνευρέθηκε ποτέ με την ανήλικη. Ο 36χρονοςο οποίος είναι διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου της Αττικής με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη τίθεται σε διαθεσιμότητα. Οπως ανακοινώθηκε κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυση του.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται 4 νέα εντάλματα συλλήψεων μέσα στις επόμενες ώρες για άτομα τα οποία είτε ήταν συνεργάτες του 53χρονου Ηλία Μίχου, είτε ήταν μέλη του κυκλώματος.  Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συλλήψεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 36χρονος Έλληνας, συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία «ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και  προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Σχετική είδηση: Κολωνός: Σύλληψη 36χρονου για τον βιασμό της 12χρονης

Για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε: ««Όλα στο φως, όλοι οι ένοχοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν πρόκειται ούτε ένα από αυτά τα κτήνη, αν αποδειχτεί η κατηγορία που υπάρχει σε βάρος τους να γλιτώσει».

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου, Γιώργος Γεραφέντης, Ειρήνη Κυρίτση

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος