Τζια: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση – Παραμένει στο σημείο η Πυροσβεστική

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κρεμαστή στην Τζια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο, σε χαράδρα, και δεν απειλήθηκαν κατοικίες. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συνολικά επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 4 οχήματα συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων με τα πληρώματά τους που μετέβησαν ακτοπλοϊκώς από το Λαύριο καθώς και το αερομεταφερόμενο πεζοπόρο τμήμα της 1ης Ε.ΜΟ.ΔΕ (Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων).

Επιπλέον από εναέριες δυνάμεις επιχείρησαν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο ενώ συνδρομή παρείχαν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος