Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρή 15χρονη σε σχολική εκδρομή

Ένα νέο κορίτσι 15 χρονών έχασε τη ζωή του σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα. Ο λόγος για μια μαθήτρια της Α’ Λυκείου από σχολείο της Αθήνας η οποία λίγο μετά τα μεσάνυχτα λιποθύμησε σε νυχτερινό κέντρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Τρικάλων όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή δεν μπόρεσε να σωθεί. Η αιτία της πρόκλησης της καρδιακής ανακοπής θα αναζητηθεί, μέσα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Σοφία Πατραμάνη, η 15χρονη μαθήτρια έχασε τις αισθήσεις της, ενώ διασκέδαζε με συμμαθητές της, στο πλαίσιο εκδρομής, στα Τρίκαλα.Στο νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στη 1.15 π.μ., με καρδιοαναπνευστική ανακοπή και μυδρίαση. Επί δύο ώρες, οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία, με όλα τα μέσα που διαθέτει η επιστήμη.

Στο νοσοκομείο έσπευσαν καθηγητές, που συνοδεύουν τους μαθητές, καθώς και ο διοικητής του νοσοκομείου. Στο ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένουν οι μαθητές βρίσκονται από τις 9 το πρωί δύο ψυχολόγοι του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων για να ενημερώσουν τους συμμαθητές της 15χρονης και να τους στηρίξουν ψυχολογικά.

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος» αναφέρει σε ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως για τον θάνατο του κοριτσιού.

Ρεπορτάζ: Σοφία Πατραμάνη, Βαγγέλης Μητρούσιας

Σχετικό Άρθρο: Δήλωση του Ν. Φίλη για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος