Θρίλερ με την εξαφάνιση επιχειρηματία: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη στιγμή της αρπαγής – Τι περιγράφει φίλη του (video)

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες με πλήρη μυστικότητα από την ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπιστεί 40χρονος επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ενώ από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν ενεργοποιηθεί πρωτόκολλα που προβλέπονται στις υποθέσεις απαγωγών και οι αρχές ερευνούν το παρελθόν του, τις οικονομικές του συναλλαγές, τις επαφές του, αναζητούν υλικό από κάμερες.

Ο επιχειρηματίας επέστρεφε την Τρίτη 28/12 στο σπίτι του στο Ντράφι, από ταβέρνα στο Ίλιον, περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα και ήταν σε video κλήση με φιλικό του πρόσωπο.

Σοκαρισμένη είναι η φίλη του 40χρονου επιχειρηματία, η οποία ήταν σε ανοικτή γραμμή μαζί του, την ώρα που οι απαγωγείς του τον άρπαξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα, ήταν εκείνη που επικοινώνησε με συγγενείς και φίλους του επιχειρηματία στην Ελλάδα -καθώς εκείνη βρίσκεται στο εξωτερικό- προκειμένου να κινητοποιηθούν οι αρχές.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, επεσήμαναν πως, η αρπαγή του επιχειρηματία «δεν κράτησε ώρα. Δεν φώναξε βοήθεια -όπως έχει ειπωθεί , αλλά προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο λέγοντας στους απαγωγείς του «ένα λεπτό παιδιά».

Ο 40χρονος, έφυγε από την ταβέρνα στο Ίλιον, εκεί που ήταν με ακόμα δύο φίλες του, στις 12, ενώ στις 12.02 ολοκληρώθηκε η βιντεοκλήση που διήρκησε 22 λεπτά, με την φίλη του από το εξωτερικό.

Κατά την διάρκεια της κλήσης το σήμα χανόταν με αποτέλεσμα να γίνεται μαύρη η οθόνη όταν επανήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα άκουσε τους απαγωγείς, σε άπταιστα ελληνικά, να λένε στον φίλο της να σκάσει ενώ έλεγαν και διάφορες άλλες βρισιές, μέχρι που αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του κινητού, το άρπαξαν και το έκλεισαν.

Ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, αναφέρουν ότι έχει γίνει επαφή αγνώστων με το οικογενειακό του περιβάλλον και έχει διατυπωθεί οικονομική αξίωση μεγάλου ποσού, από ένα έως δύο εκατομμύρια ευρώ.

Βρέθηκαν καμένα οχήματα σε κοντινό σημείο από την εξαφάνιση και η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι το πιο πιθανόν είναι να σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση και έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εντοπιστούν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα εξής: «Αναφορικά με την υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος απήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή του Πικερμίου, παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας».

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Ζώης Κακκαβάς

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος