Ντράφι: Θρίλερ με εξαφάνιση επιχειρηματία – Το σενάριο που εξετάζεται και τα καμμένα οχήματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την μυστηριώδη εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία στον χώρο του αυτοκινήτου, από τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/12).

Λίγο μετά τις 12.30 το βράδυ οι Αρχές ενημερώθηκαν για φλεγόμενα οχήματα στην περιοχή Φοίνικας των Σπάτων και η αστυνομία ερευνά τη σχέση τους με την πιθανή απαγωγή του επιχειρηματία.

Ο ίδιος, λίγο πριν τις 12.00 το βράδυ της Τρίτης, έφυγε από ταβέρνα στο Ίλιον όπου βρισκόταν με φίλους του. Κατευθύνθηκε προς το σπίτι του στο Ντράφι αλλά λίγα μέτρα πριν φθάσει, τον εγκλώβισαν άγνωστοι και στη συνέχεια φέρεται να τον απήγαγαν.

Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι να τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκαν τα καμμένα αυτοκίνητα, 10 μέτρα μακριά από το σπίτι του, να τον έβαλαν σε τρίτο αυτοκίνητο και στη συνέχεια να έβαλαν φωτιά στα άλλα δύο οχήματα, το δικό του και το βανάκι των ίδιων, για να καλύψουν τα ίχνη τους και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι έρευνες είναι πυρετώδεις, ενώ η αστυνομία αναζητά μαρτυρίες και έλαβε ήδη καταθέσεις. Οι οικείοι του εκφράζουν ανησυχία, ενώ την εξαφάνιση στην αστυνομία δήλωσε φίλος του επιχειρηματία.

Σημειώνεται ότι το 2020 ο επιχειρηματίας είχε δεχτεί πυρά από επίδοξους ληστές στο κατάστημά του.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος