Θετικός στον κορονοϊό, για δεύτερη φορά, διαγνώστηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και το γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο twitter λέγοντας ότι ήταν «ίσως αναμενόμενο», αφού τις προηγούμενες μέρες το πέρασε ο μεγάλος του γιος και η σύζυγός του.
Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε: «Μέσα στην αγωνία της πυρκαγιάς είχα την είδηση ότι είμαι για 2η φορά θετικός στον covid. Ίσως αναμενόμενο, αφού τις προηγούμενες μέρες πέρασε ο μεγάλος μας γιος και η Μπέτυ. Ελπίζω να παραμείνω ασυμπτωματικός. Σε κάθε περίπτωση η σκέψη μου είναι στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας».
Μέσα στην αγωνία της πυρκαγιάς είχα την είδηση ότι είμαι για 2η φορά θετικός στον covid.
Ίσως αναμενόμενο, αφού τις προηγούμενες μέρες πέρασε ο μεγάλος μας γιος και η Μπέτυ.Ελπίζω να παραμείνω ασυμπτωματικός.
Σε κάθε περίπτωση η σκέψη μου είναι στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) July 20, 2022
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος