Θεσσαλονίκη: Με αιχμηρό αντικείμενο η δολοφονία της εγκύου – Γνώριμος της αστυνομίας ο σύντροφός της

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 41 ετών εγκύου και μητέρας ενός παιδιού από τη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά, καθώς εντοπίστηκε δολοφονημένη σε δασώδη περιοχή της Χαλκιδικής. Ως ύποπτοι ανακρίνονται ο 39χρονος σύντροφός της κι ένας φίλος του, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε ο σύντροφός της και μαζί μετέφεραν την σορό της, αφού προηγουμένως την τοποθέτησαν σε ένα μπαούλο.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, όπως υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου της. Η σορός της εντοπίστηκε μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

Ο σύντροφός της γυναίκας ήδη εξετάζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας της Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν μεταξύ τους οικονομικές διαφορές. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν μάλιστα ότι στη δολοφονία της γυναίκας εμπλέκεται και ο φίλος του συντρόφου της.

Τα αντιφατικά μηνύματα που βρέθηκε ότι στάλθηκαν από το κινητό της γυναίκας φαίνεται ότι δεν τα έστειλε εκείνη. Ήταν αυτά που κίνησαν υποψίες και στις διωκτικές αρχές, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους και άλλα στοιχεία που οδήγησαν στο τραγικό αυτό αποτέλεσμα, όπως υλικό από κάμερες και ευρήματα στο σπίτι του συντρόφου.

Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης, όσο και ο φίλος του, είναι γνώριμοι της αστυνομίας, με τον πρώτο να έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος