Θεσσαλονίκη – ακρωτηριασμός 8χρονης: Συνελήφθη ο υπεύθυνος συντήρησης του Δήμου

Συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά τον ακρωτηριασμό της 8χρονης σε παιδική χαρά της Νέας Παραλίας της πόλης, την ώρα που έκανε τσουλήθρα.

Διαβάστε επίσης Πατέρας 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε τσουλήθρα: Έτσι έγινε το ατύχημα – Κατατέθηκε μήνυση

Πρόκειται για τον 62χρονο προϊστάμενο του Τμήματος Συντήρησης Δημοτικών Κτιρίων και Κοινοχρήστων Χώρων της Διεύθυνσης Κατασκευών και Συντηρήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και στο πλαίσιο της μήνυσης που κατέθεσαν οι γονείς της 8χρονης, στρεφόμενοι κατά παντός υπευθύνου.

Αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την αυτόφωρη διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι το παιδί διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου οι πλαστικοί χειρουργοί γιατροί προχώρησαν σε επιτυχή πολύωρη επέμβαση συγκόλλησης του δαχτύλου.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σφράγισε την παιδική χαρά, η οποία μάλιστα είναι σε κεντρικό σημείο, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να διαπιστωθεί πώς τραυματίστηκε η 8χρονη.

Σύμφωνα με σχετική ανανκοίνωσή του “οι έλεγχοι στην εν λόγω παιδική χαρά είναι τακτικοί, αλλά σε κανέναν από αυτούς δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα στο παιχνίδι όπου σημειώθηκε το ατύχημα του παιδιού. Ο τελευταίος έλεγχος έγινε την περασμένη Παρασκευή, οπότε μάλιστα αφαιρέθηκε άλλο παιχνίδι που είχε κριθεί μη κατάλληλο”.

Ρεπορτάζ Λία Χριστάρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος