Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή της 34χρονης σε δίκη και για τα άλλα δύο παιδιά

Με πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας που θα πάρει την τελική απόφαση, ο εισαγγελέας ζητεί την παραπομπή της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση  αναφορικά με το θάνατο των δύο παιδιών, ενώ παράλληλα προτείνει την παράταση της προφυλάκισής της

Στο εδώλιο και για τους θανάτους των άλλων δύο μικρότερων παιδιών της, ζητεί ο εισαγγελέας να καθίσει η 34χρονη μητέρα από την Πάτρα, η οποία ήδη δικάζεται για ανθωποκτία και απόπειρα ανθρωποκτονίας της μεγαλύτερης κόρης της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. 

Με πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας που θα πάρει την τελική απόφαση, ο εισαγγελέας ζητεί την παραπομπή της κατηγορουμένης για  για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση  αναφορικά με το θάνατο των δύο παιδιών, ενώ παράλληλα προτείνει την παράταση της προφυλάκισής της. 

Διαβάστε επίσης Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Το παιδί ήταν αναίσθητο, ωχρό, λευκό» – Τι κατέθεσε η νοσηλεύτρια του Καραμανδάνειου

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε η σημερινή διαδικασία με την κατάθεση νοσηλεύτριας του Καραμανδάνειου νοσοκομείου η οποία είναι η πρώτη που πήγε στο δωμάτιο του κοριτσιού όταν χτύπησε το κουδούνι έκτακτης ανάγκης.

Περιέγραψε ότι όταν βγήκε από το δωμάτιο νοσηλευτών αφού χτύπησε το κουδούνι «sos», η κατηγορούμενη τής έκανε νόημα με τα χέρια να κάνει γρήγορα. Όταν μπήκε στο δωμάτιο είδε ένα παιδί ωχρό και αναίσθητο και μετά ήρθαν οι γιατροί και άρχισαν να κάνουν ανάνηψη. Παρούσα στην αίθουσα ήταν η κατηγορούμενη.

Επόμενη δικάσιμος ορίστηκε στις 28 Μαρτίου.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά, Ηλίας Κούκος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος