Θάνατος τριών παιδιών – Πάτρα: Δεν θα αναλάβει ούτε ο Ιωάννου την υπεράσπιση της κατηγορούμενης, μετά την παραίτηση Λύτρα

Ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου δεν θα αναλάβει τελικά την υπεράσπιση της 33χρονης από την Πάτρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της.

Έτσι, μετά από την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα, ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου είχε αναλάβει την υπεράσπιση της, ωστόσο εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται ότι δεν θα λάβει ούτε το γραφείο του δεύτερου την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου αναφέρει:

«Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεκοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας, και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό».

Θάνατος τριών παιδιών – Πάτρα: Δεν θα αναλάβει ούτε ο Ιωάννου την υπεράσπιση της κατηγορούμενης, μετά την παραίτηση Λύτρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος