Θάνατος σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα: Τι υποστηρίζει ιδιωτικός ερευνητής για τα αίτια του θανάτου (video)

Την εκτίμηση ότι δεν οφείλεται σε δολοφονική ενέργεια ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς εξέφρασε ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής στην εκπομπή «Από τις Έξι» στην ΕΡΤ. «Δεν βλέπω με την έννοια του όρου ότι υπάρχει δολοφονική ενέργεια από τρίτα πρόσωπα γιατί ο θάνατος της έγινε στο νοσοκομείο» είπε και πρόσθεσε ότι η ηλικιωμένη «πέθανε και την παρέλαβε το γραφείο τελετών. Από το Α σημείο μέχρι το τελευταίο δεν είδα κάποια εμπλοκή προσώπου που θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό το μηχανισμό θανάτου».

Τι γίνεται όμως με τα περιουσιακά στοιχεία της 69χρονης

Ο κ. Στρατής ανέφερε χαρακτηριστικά πως από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του δεν παρατηρεί ότι έγινε δολοφονία με κίνητρο τα περιουσιακά στοιχεία της 69χρονης διότι από ότι φαίνεται το μόνο περιουσιακό στοιχείο που είχε στην κατοχής της ήταν ένα τριώροφο σπίτι και η σύνταξη της.

Ωστόσο, καταγγελίες συγγενών και γειτόνων ανέφεραν ότι μπορεί να είχε και λίρες στην κατοχή της, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να πείθει ιδιαίτερα τον κ. Στρατή, χωρίς ωστόσο να το αποκλείει κιόλας. Όπως είπε και ο ίδιος «έχω να κάνω με μια συνταξιούχο μεσαίας τάξης που είχε κάνει και πληρεξούσιο σε κάποιον προκειμένου να τη βοηθάει στις απλές καθημερινές υποχρεώσεις».

Όσον αφορά τώρα το πληρεξούσιο, όπως διαβεβαίωσε ο κ. Στρατής πρόκειται για το επίσημο έγγραφο καθώς έχει υπογραφεί από την ίδια στο νοσοκομείο και τα προβλήματα υγείας που αναγράφονταν ήταν αληθή και χρειαζόταν όντως ένα άτομο για να εξυπηρετείται.

Αν μπορεί να είχαν χειραγωγήσει την 69χρονη

Ο κ. Στρατής στην τοποθέτησή του αμφισβήτησε το γεγονός να έχει χειραγωγηθεί η 69χρονη σπιτονοικοκυρά, ωστόσο δεν γνωρίζει αν υπήρχαν κάποια κρυφά έγγραφα τα οποία να συνδέονται με την υπόθεση. «Έτσι, με βάση τα στοιχεία αυτά προκύπτει το συμπέρασμα ότι προς το παρόν δεν έχουμε ακόμη τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να διαλευκάνουμε την υπόθεση του θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς», πρόσθεσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος