Τα συγχαρητήρια των πολιτικών στη «χρυσή» Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Array

Δεν έχει προηγούμενο ο θρίαμβος της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια, μετά το χρυσό στα 35χλμ. βάδην, πήρε την πρωτιά και στα 20 χλμ. βάδην. Ένα ανεπανάληπτο νταμπλ που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

«Θα μπορούσα να έχω κάνει και πανελλήνιο ρεκόρ αν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμουν, απείχα μόνο 5 δευτερόλεπτα» δήλωσε στην ΕΡΤ η αθλήτρια από την Καρδίτσα.

Λίγη ώρα μετά τον θρίαμβο της ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας την συνεχάρη με μήνυμά του στο Twitter: «Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, αυτή τη φορά στα 20 χιλιόμετρα βάδην. Αντιγόνη, σε ευχαριστούμε!».

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media συγχαίρει την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Χίλια μπράβο στη σπουδαία αθλήτρια, στη σπουδαία Ελληνίδα, στη σπουδαία γυναίκα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Μοναδική με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο βάδην στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Υποκλινόμαστε!».

«Διπλά χρυσή! Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο Twitter. «Μας κάνεις όλους υπερήφανους γράφοντας ιστορία, ξανά!», προσθέτει.

«Ο αγώνας της, παράδειγμα για όλους μας», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. «Δεύτερο χρυσό για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, και στα 20χλμ βάδην. Κι όμως, αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8 χρόνια εκτός αθλητισμού και να επιστρέψει με νυχτερινές προπονήσεις. Ο αγώνας της, παράδειγμα για όλους μας», αναφέρει στην ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, στην κορυφή της Ευρώπης“, σημειώνει σε ανάρτησή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για το νέο χρυσό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Και προσθέτει: “Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ. βάδην κατέκτησε το χρυσό και στα 20 χλμ“.

Όσο σημαντικό είναι να κερδίζεις μέσα σε λίγα 24ωρα το δεύτερο χρυσό σε μια μεγάλη διοργάνωση άλλο τόσο σημαντικό είναι να αναδειχθεί ο μεγάλος αγώνας που έκανε αυτή η αθλήτρια για να φτάσει ως εδώ. Προπόνηση για την επίδοση και δουλειά για την επιβίωση. Όλα με καθημερινό αγώνα“. Με τα θερμά αυτά λόγια ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας συγχαίρει την Αντιγόνη Nτρισμπιώτη που δείχνει, προσθέτει, “τι δύναμη κρύβει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση και πίστη για να πετύχει τους στόχους του“.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χλμ. βάδην, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην υπερβαίνοντας ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό. Καταρρίπτοντας δηλαδή κατά τη διάρκεια του αγώνα και την προγενέστερη κορυφαία ατομική της επίδοση. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ενσαρκώνει όλες τις αρετές της Ελληνικής ψυχής. Δείχνει όμως και τον αγώνα που οφείλουμε να δώσουμε όλοι οι Έλληνες για να ανατάξουμε την Ελλάδα” σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που γίνεται για δεύτερη φορά χρυσή μέσα σε λίγες μέρες στο βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο! Μπράβο για τον προσωπικό αγώνα που έδωσε για να τα πετύχει όλα αυτά τα σπουδαία κατορθώματα κάνοντας μας όλες και όλους περήφανους” έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος