Τα μηνύματα των πολιτικών για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου, προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού

Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα 6 Δεκεμβρίου, με την Εκκλησία να τιμά τη μνήμη του Αγίου Νικολάου, προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού. Με αφορμή τη σημαντική αυτή ημέρα, μηνύματα απηύθυναν μέσω των κοινωνικών δικτύων τρεις εορτάζοντες, υπουργοί και υφυπουργοί, της Κυβέρνησης.

«Αυτή η συσσωρευμένη δύναμη που έχει μία αυτόνομη μονάδα μάχης, που είναι ένα πολεμικό σκάφος, πολλώ μάλλον όταν μιλάμε για όλον τον Στόλο, πραγματικά διαπερνάει το “είναι” του καθενός. Kαταλαβαίνει κανείς όλη την τρομακτική ισχύ που ξεκινάει πλέοντας ήρεμη, σιωπηλή, αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένη και πανίσχυρη, για να προασπίσει τα συμφέροντα, τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας στις θάλασσές της, προβάλλοντας έτσι και την ισχύ της πατρίδας, τόσο στο Αιγαίο όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Χρόνια Πολλά στο Πολεμικό μας Ναυτικό Ναυτικό-Hellenic Navy με τον Άγιο Νικόλαο πάντα στην πλώρη του».

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, Αγίου Νικολάου.

Επίσης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter: «6 Δεκεμβρίου! Χρόνια Πολλά στο Πολεμικό μας Ναυτικό! Καλές θάλασσες και ο Άγιος Νικόλαος στην πλώρη σας!».

To δικό του μήνυμα για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου, προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, έστειλε μέσω twitter και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος