Συνελήφθησαν οι δύο δράστες για την επίθεση στους Γερμανούς – Το σχόλιο του Τ. Θεοδωρικάκου (video)

Array

Συνελήφθησαν οι δύο νταήδες που κατηζητούνταν για την επίθεση κατά των Γερμανών τουριστών, στην Κρήτη. Τις συλλήψεις των δύο ανδρών στην Κρήτη έκανε γνωστές ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτηση του.

Οι συλλήψεις έγιναν στις 3:30 τα ξημερώματα μετά από επιχείρηση υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. στα Λιβάδια Μυλοποτάμου και μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου. Εντός της ημέρας αναμένεται να παρουσιαστούν στον εισαγγελέα.

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 38χρονου Κρητικού ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με την επίθεση και την καταδίωξη των Γερμανών τουριστών, στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, την περασμένη Παρασκευή, εξέδωσε ο ανακριτής Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος (πρόκειται για τον οδηγό του μαύρου 4Χ4) διώκεται ποινικά, μεταξύ άλλων, για «απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά», σε βαθμό κακουργήματος.

Για το πλημμέλημα της «απλής σωματική βλάβης», κατηγορείται ο 36χρονος συνοδηγός του 4Χ4.

Νωρίτερα, είχε διαβιβαστεί η δικογραφία της υπόθεσης στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ο οποίος άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος των δύο Κρητικών.

Για το θλιβερό αυτό περιστατικό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη  Τάκης Θεοδωρικάκος σχολίασε με ανάρτηση του στο Twitter :

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες. Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος