Kρήτη: Στον εισαγγελέα η δικογραφία για την επίθεση σε βάρος οικογένειας Γερμανών (video)

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου έχει διαβιβαστεί η δικογραφία για το πρωτοφανές περιστατικό, που σημειώθηκε στην Κρήτη εναντίον Γερμανών τουριστών. Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Να συλληφθούν οι δράστες και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου ζητά η τοπική κοινωνία του Μυλοπόταμου, ενώ το περιστατικό προκάλεσε και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση και απεύθυνε αυστηρή σύσταση για άμεση κινητοποίηση, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Η οικογένεια έχει υποβάλλει από την πρώτη στιγμή μήνυση και ζητά την άμεση σύλληψη τους. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισαν, ότι το μόνο που προσδοκούν, είναι η σύλληψη των δραστών και, κυρίως του οδηγού του οχήματος, όπου τους επιτέθηκε με μαχαίρι και τους καταδίωξε με το αγροτικό του, μέσα στο κατάμεστο από κόσμο Πέραμα, ενώ δεν δίστασε να σκαρφαλώσει με την όπισθεν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, για να τους επιτεθεί για μια ακόμα φορά με μαχαίρι. Τονίζουν μάλιστα, ότι φοβούνται να βγουν από το ξενοδοχείο, όσο οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Kρήτη: Στον εισαγγελέα η δικογραφία για την επίθεση σε βάρος οικογένειας Γερμανών (video)

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης σκοπεύουν να συναντηθούν και να συζητήσουν τα προβλήματα, που προκύπτουν από τέτοιες απαράδεκτες και επικίνδυνες συμπεριφορές, ενώ θα υπάρξει και συνάντηση με την οικογένεια.

Ρεπορτάζ Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος