Το βράδυ των Χριστουγέννων στο κέντρο της Αθήνας, στα πλαίσια ελέγχου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 36χρονος αλλοδαπός οδηγός οχήματος, ο οποίος κατείχε πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη.
Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται ότι: «Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ομονοίας για παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.
Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους, εντόπισαν όχημα με οδηγό τον 36χρονο, την κίνηση του οποίου έκριναν ύποπτη και τον κάλεσαν σε έλεγχο.
Ο 36χρονος ακινητοποίησε το όχημα και μόλις οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν, αυτός επιχείρησε να τραβήξει από το παντελόνι του πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη.
Άμεσα οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν παρά την αντίστασή που προέβαλλε και τον οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ομονοίας για σχηματισμό δικογραφίας.
Το εν λόγω πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη κατασχέθηκε μαζί με γεμιστήρα και ακόμα 4 φυσίγγια.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος