Ομολογία 48χρονου για τη δολοφονία του μουσικού στα Εξάρχεια: «Τσακωθήκαμε άγρια και τον χτύπησα με σφυρί»

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης ο 48χρονος που είχε προσαχθεί για τον θάνατο του 55χρονου μουσικού στα Εξάρχεια, καθώς ομολόγησε πως αυτός αφαίρεσε τη ζωή του θύματος.

Συγκεκριμένα, μόλις βρέθηκε σε θέση να καταθέσει, ο ίδιος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως εκείνος χτύπησε το θύμα με τα χέρια του και ένα σφυρί, μετά από έναν μεταξύ τους άγριο τσακωμό, για τον οποίο, όπως είπε, δεν θυμάται τον λόγο που ξεκίνησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος εντοπίστηκε νεκρός στις 4:00 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Το θύμα που ήταν καλλιτέχνης και τον φιλοξενούσε ένας 48χρονος φίλος του έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι και ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως είχε χτυπηθεί και με χέρια και με κάποιο μέσο.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα σφυρί που μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για λήψη DNA και αποτυπωμάτων.

Στο διαμέρισμα εντοπίστηκε και ο 48χρονος φίλος του, ο οποίος τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών.

Μετά από την ομολογία του, ο δράστης συνελήφθη με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ρεπορτάζ ΕΡΤ: Θοδωρής Παναγιωτίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος