Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 25χρονος που σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του στον Πειραιά – Δηλώνει μετανιωμένος

Στον ανακριτή και τον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 25χρονος Αλβανός δράστης της νέας γυναικοκτονίας στον Πειραιά λαμβάνοντας προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο καθ’ ομολογίας δράστης της δολοφονίας της 19χρονης συντρόφου του, που φέρεται να δηλώνει μετανιωμένος, αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα το οποίο συνέβη το πρωί του Σαββάτου (3/12) στον Πειραιά.

Παράφορη ζήλια,  αλλά και τα ναρκωτικά που είχε πάρει όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ήταν αυτά που όπλισαν το χέρι του 25χρονου για να πυροβολίσει δύο φορές την 19χρονη κοπέλα με την οποία είχαν συχνούς καυγάδες.

Ο δράστης ο οποίος συνελήφθη αφού ειδοποίησε ο ίδιος τις αρχές, είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος στην κατάψυξη του ψυγείου.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι ο 25χρονος πυροβόλησε την 19χρονη δύο φορές στο κεφάλι σκοτώνοντάς τη. Σύγχυση επικρατεί για το εάν μετέβη ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου, όπου ομολόγησε το έγκλημα και παραδόθηκε ή τηλεφώνησε και έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας οι αρχές. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος