Στην Εισαγγελία Εφετών Χανίων οι δικηγόροι του Γηροκομείου – Τακτική δικάσιμος για τον νοσηλευτή

Την Αντιεισαγγελέα Εφετών Χανίων επισκέφθηκαν σήμερα οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του οίκου ευγηρίας κ. Ιωάννης Σφακιωτάκης και Νίκος Ρουσσόπουλος.

Σε δηλώσεις τους στην ΕΡΤ Χανίων τόνισαν ότι κατέθεσαν υπόμνημα με το οποίο ζητούν την παρέμβασή της προκειμένου η Ασφάλεια Χανίων να δέχεται τους προτεινόμενους μάρτυρες από την πλευρά τους συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτήτριας και το γιατρό της δομής. Εξέφρασαν δε την απορία τους γιατί αρνούνται καταθέσεις πολιτών που έχουν πάει στην Ασφάλεια, ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο οι μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ της δομής να ξεπεράσουν τους 70.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων είθισται στις μεγάλες υποθέσεις εκτός από τις καταθέσεις μαρτύρων, να ολοκληρώνεται ο κύκλος των ερευνών με αξιόπιστες πράξεις και μετά την ολοκλήρωση της έρευνας να ανοίγουν οι καταθέσεις σε όποιον το επιθυμεί.

Τακτική δικάσιμος για τον νοσηλευτή

Εν τω μεταξύ επικαλούμενος την ΚΥΑ που αφορά στα μέτρα για τον κορονοιό, ο συνήγορος του νοσηλευτή ζήτησε να μην απολογηθεί σήμερα ο πελάτης του, αλλά να οριστεί τακτική δικάσιμος, κάτι που έγινε αποδεκτό. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής τόνισε ότι δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο για την υπόθεση που τώρα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης που θα αποκαλύψει όλες τις πτυχές.

Ρεπορτάζ Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος