Στην αναζήτηση του προμηθευτή της κεταμίνης οι εισαγγελείς – Ποιες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας (video)

«Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα η διαδρομή της κεταμίνης» ανέφερε για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μιχάλης Βασιλάκης, περιγράφοντας στην εκπομπή «Από τις Έξι» ότι οι Αρχές στρέφονται πλέον για πληροφορίες στον ΕΟΦ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 18η τακτική ανακρίτρια ζήτησε την Τετάρτη (13/4) από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων να ενημερωθεί σχετικά με την κεταμίνη και το που έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία».

Όσον αφορά την πορεία των ερευνών, συνεχίζεται η εξέταση κρίσιμων μαρτύρων για την υπόθεση. «Είχαμε την κατάθεση στην ανακρίτρια πέντε μελών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων χθες Τετάρτη, ενώ σήμερα θα καταθέσουν ορισμένοι γιατροί που μέχρι τώρα δεν είχε κριθεί σκόπιμο να καταθέσουν» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Και όπως είπε, εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο να καταθέσει στην ανακρίτρια εκπρόσωπος της εταιρίας που προμήθευσε στο νοσοκομείο τον απινιδωτή της 9χρονης Τζωρτζίνας για να δουν οι Αρχές αν παραμένουν σε αυτόν καταγεγραμμένα στοιχεία από την ώρα που άρχισε η δυσλειτουργία της καρδιάς του μικρού κοριτσιού.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Βασιλάκης | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος