Στη Μύκονο ο Μ. Χρυσοχοΐδης – Σειρά συσκέψεων με φορείς του νησιού

Τη Μύκονο επισκέπτεται σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, όπου είχε σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς και τοπικούς παράγοντες του νησιού.
Λίγο πριν τις 11 ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση της Μυκόνου, εκεί όπου ο υπουργός μαζί με τον Αρχηγό έδωσαν κατευθύνσεις για την αστυνόμευση, την ασφάλεια, την τροχαία.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη σύσκεψη στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο με τον Δήμαρχο καθώς και με φορείς επαγγελματιών του νησιού, ενώ παρούσα είναι και η βουλευτής των Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού όπου κύριο θέμα είναι τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας.

Σήμερα άλλωστε παύουν και τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί στο νησί των ανέμων λόγω της Covid-19 και συγκεκριμένα της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τη 01.00 έως και τις 6 το πρωί όπως και την απαγόρευση μουσικής.

Υπενθυμίζεται επίσης πως στην Μύκονο έχει ιδρυθεί Αστυνομική Υποδιεύθυνση ώστε να αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα εγκληματικότητας τα οποία παρουσιάζονται έντονα ειδικότερα τη θερινή περίοδο, ενώ έχει αυξηθεί και η αστυνομική δύναμη.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος