Ποιο το σκεπτικό προφυλάκισης Π. Φιλιππίδη – Αιφνιδιασμένος φέρεται να εμφανίστηκε ο ηθοποιός

Ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων κρίθηκε ο Πετρος Φιλιππίδης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η μακρά περίοδος δράσης του από το 2008-2014, κατά την οποία φέρεται εκμεταλλευόμενος τη θέση του σκηνοθέτη – θιασάρχη και ασκώντας εξουσία, να προχωρούσε στις πράξεις αυτές σε βάρος των θυμάτων του, μέτρησαν επιβαρυντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό για την προφυλάκισή του, διατυπώθηκε η κρίση ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στα επαγγελματικά του καθήκοντα και να επαναλάβει τα αδικήματα. Επιπλέον, αρνητικά «έγραψε» σε βάρος του και η ιδιαίτερη σκληρότητα που επέδειξε κατά της διάρκεια τέλεσης των πράξεων του, αφού φέρεται να μην κάμφθηκε από την αντίσταση των γυναικών και συνέχισε απτόητος την επίθεση σε βάρος τους.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, κατά τις με πληροφορίες, δεν ανέμενε την εξέλιξη της προσωρινής προφυλάκισής του, και στο άκουσμα της απόφασης εμφανίστηκε αιφνιδιασμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο ηθοποιός, αφού πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ, μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως, όπου κρατούνται συνήθως κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ