Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο δολοφόνος της 43χρονης

Αμετανόητος και ψυχρός ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα περιέγραψε στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του. «Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και δεν μπορούσα να το δεχτώ». Ο δράστης μετά το έγκλημα έχει καταγραφεί από κάμερα να πηγαίνει για καφέ. Ο 71χρονος συνελήφθη στο αυτοκίνητο με το οποίο είχε διαφύγει, έχοντας δίπλα του την καραμπίνα. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Λίγα λεπτά πριν τις 12:00, το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Πειραιά. Στην προανάκριση παραδέχτηκε πως διέπραξε το έγκλημα.

«Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και δεν μπορούσα να το δεχτώ. Όταν είδα ότι έφυγε το παιδί, πήγα στην πόρτα του σπιτιού και είδα ότι ήταν ανοιχτή. Μπήκα, την έβρισα και την πυροβόλησα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος εστίασης στην περιοχή του Κερατσινίου φαίνεται πως μετά το έγκλημα πήγε για καφέ σαν μην είχε συμβεί τίποτα.

Εν ψυχρώ, με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι της μητέρας της, συνειδητοποιημένος και κατόπιν σχεδιασμού, εκτέλεσε την άτυχη γυναίκα ο 71ενός έτους σύντροφός της. Στις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του, θεωρήθηκε πιθανό να επιβιβάστηκε σε φέρι μπόουτ και να πέρασε απέναντι στο Πέραμα.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο είχε διαφύγει ο δράστης κάτω από τη γέφυρα στον περιφερειακό της Δραπετσώνας στην περιοχή που βρίσκεται το λιμανάκι. Τον βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο και δίπλα του την καραμπίνα.

Στις 2 Δεκεμβρίου, η 43χρονη είχε προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία. Η αστυνομία, όμως, δεν είχε κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή η μητέρα της νωρίς το πρωί. Η 43χρονη μετά την καταγγελία στην αστυνομία, είχε εγκατεστημένο στο κινητό της τηλέφωνο το panic button, όμως δεν πρόλαβε να το ενεργοποιήσει, καθώς ο σύντροφός της την αιφνιδίασε και την πυροβόλησε 2 φορές.

Διαβάστε επίσης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος