Υπόθεση εξοπλιστικών: Συμπληρωματική απολογία Γ. Παπαντωνίου (video)

Στην ανακρίτρια για συμπληρωματική απολογία βρέθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τη σύμβαση που υπεγράφη το 2003 για την αγορά έξι φρεγατών από το Πολεμικό Ναυτικό.

O πρώην υπουργός είχε κληθεί σε συμπληρωματική απολογία από την ανακρίτρια καθώς είχε διαταχθεί η συμπληρωματική ανάκριση στην υπόθεση του εκσυγχρονισμού των έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού το 2003 από την οποία ο κ. Παπαντωνίου κατηγορείται ότι έλαβε μίζα ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Παπαντωνίου μαζί με τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν συμπληρωματικά την ερχόμενη Πέμπτη, στις 22 Απριλίου.

Σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός αρνείται τις κατηγορίες του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, της δωροδοκίας και της απιστίας που αντιμετωπίζει. Χαρακτηρίζει την εμπλοκή του πολιτική σκευωρία, κατονομάζει ως ηθικούς αυτουργούς της εμπλοκής του την Ελένη Τουλουπάκη και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και ζητά γρήγορη δικαστική διερεύνηση προκειμένου, όπως ο ίδιος λέει, να δικαιωθεί το όνομά του  και της συζύγού του.

Πηγή: ΕΡΤ, Ανταπόκριση: Αννα Βλαχοπαναγιώτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ