Βασιλειάδης: Με τις ανοησίες που ξεφουρνίζει η ΝΔ για το σωφρονιστικό σύστημα τρέμουν τα κόκαλα του Μοντεσκιέ (audio)

Ο Γιώργος Βασιλειάδης Υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, μίλησε στη Στεφανία Χαρίτου («Απολύτως Σχετικό»), στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

«Η ΕΡΤ λειτούργησε ως δίχτυ ασφαλείας και ως κινητήριος μοχλός για τη δημιουργία μιας νέας πραγματικότητας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο» είπε ο κ. Βασιλειάδης « η ΕΡΤ έδωσε την δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες πολίτες αλλά και στους ομογενείς να βλέπουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Γίνεται πολύ μεγάλη φασαρία και πολύ μεγάλη σπέκουλα γιατί η ΕΡΤ απέκτησε ένα σοβαρό προϊόν, το οποίο το πλήρωσε με τιμές της αγοράς και γίνεται κυρίαρχος στον τομέα του αθλητισμού τηλεοπτικά. Η ΕΡΤ είχε μια σωτήρια παρεμβατική πολιτική, δημιουργώντας και δίνοντας μια πολύ μεγάλη ώθηση στο Ελληνικό Πρωτάθλημα».

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών εξήγησε ότι αυτές οι εκλογές είναι οι κρισιμότερες από την μεταπολίτευση γιατί τώρα οι πολίτες ψηφίζουν μία κυβέρνηση η οποία μπορεί να εφαρμόσει την δική της πολιτική μετά από μια δεκαετία «καταναγκασμών» και συμπλήρωσε «ή προχωράμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει με σταθερότητα χωρίς να αφήνουμε κανένα συμπολίτη μας στο περιθώριο, με σταθερές δίκαιες αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, χωρίς να διαταραχθεί η πορεία της χώρας, ή πάμε σε μία νεοφιλελεύθερη τρέλα, σε μία σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική που φέρνει το ΔΝΤ από το παράθυρο. Ο λαός αυτό δεν πρέπει να το δεχτεί, δεν πρέπει να το επιτρέψει» είπε εμφατικά.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη περί μεταφοράς των φυλακών στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης που είναι σήμερα ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι « με τις ανοησίες που ξεφουρνίζει η ΝΔ τρέμουν τα κόκαλα του Μοντεσκιέ. Πράγματα που έχουν λυθεί από την εποχή του διαφωτισμού έρχεται η ΝΔ να τα φέρει στο τραπέζι. Για λόγους πολικαντισμού παίζει με τα θέματα ασφάλειας θέλοντας να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές των συμπολιτών μας, ξεφουρνίζοντας την μια ανοησία μετά την άλλη. Το μοντέλο του σωφρονισμού που περνά στο κατασταλτικό σύστημα δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη μετά την Γαλλική Επανάσταση».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Στέλιος Μισινας

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ