Β. Κεγκέρογλου: Χρειάζεται έμφαση στην αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης με του πολίτες (video)

O γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος για την προεδρεία του κινήματος, Βασίλης Κεγκέρογλου ,μετά την κατάθεση των απαιτούμενων 20.000 υπογραφών, μίλησε στην ΕΡΤ για την υποψηφιότητα του αλλά και για τη επικείμενη συνάντηση του με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου που έκανε παρέμβαση για τη διασφάλιση της ενότητας.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει σήμερα μια σύγχρονη  σοσιαλδημοκρατική ολοκληρωμένη πρόταση για την Ελλάδα .Ταυτόχρονα έχουμε αναπτύξει μια εθνική στρατηγική που πρέπει να προχωρήσει για να είναι η Ελλάδα ασφαλής τα επόμενα χρόνια. Αυτό που λείπει από την παράταξη μας είπε ο κ. Κεγκέρογλου, είναι η ζωντανή σχέση με την κοινωνία , η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Εξήγησε πως ακόμη δεν έχει αποκατασταθεί  αυτό που διερράγη από την κρίση και μετά όταν χρειάστηκε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις για τη χώρα.

Η υποψηφιότητα μου έρχεται να δώσει προστιθέμενη αξία στο χτίσιμο νέων σχέσεων με την κοινωνία , που ήδη έχει ξεκινήσει και αυτή είναι η επιδίωξη μου, τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου για τους λόγους της υποψηφιότητας του. Τόνισε δε ότι με την όποια εξέλιξη , ο ίδιος θα συμβάλλει και θα επιμείνει σε αυτό γιατί  έτσι μπορεί να επιτευχθεί η διαφορά σε σχέση με την μέχρι σήμερα πολιτική  που ακολουθήθηκε που είναι στη σωστή κατεύθυνση  με αυτόνομη πορεία. Επισήμανε ότι το ΚΙΝ.ΑΛΛ. και το  ΠΑΣΟΚ είναι δύο διαφορετικές οντότητες και δεν θα σβήσει καμιά από τις δύο και βαδίζουν μαζί.

Η παράταξη μας μπορεί και σήμερα να είναι η καθοριστική πολιτική δύναμη στη χώρα, είπε ο κ. Κεγκέρογλου.

Η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου , θα φέρει νέα δεδομένα , τα οποία  πρέπει όσοι έχουμε εκδηλώσει ενδιαφέρον να τα επανεκτιμήσουμε και να δούμε συνολικά πως θα προχωρήσουμε.

Λίγο μετά το μεσημέρι, ο κ. Κεγκέρογλου θα συναντηθεί με τον Γ. Παπανδρέου στη Βουλή όπου θα συζητήσουν για τις εξελίξεις αλλά και τις επιδιώξεις του κινήματος . Παρέπεμψε μάλιστα για μετά την συνάντηση τους τις όποιες απαντήσεις του σε σχέση με την δική του υποψηφιότητα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος